Dobrodružství pod pantografem = Dobrodružstvá pod pantografom - Škovierová, Barbora, 1977- (Dopravní podnik města Brna, 2014)
Myslíte si, že je v meste nuda? Ani náhodou, keď máte deda, ktorý miluje električky. Prázdninové Brno je pre Lukáša z Bratislavy plné prekvapení.