Hľadá sa snehuliak - Sogel, Ivan, 1953- (Bábkové divadlo v Košiciach, 2018)
Príbeh o malej nezbednej tuláčke Boni, ktorá si jedného dňa nájde neobyčajného snehuliackeho kamaráta. Keď však snehuliak zmizne, Boni sa rozhodne vypátrať a zachrániť svojho priateľa za pomoci námorného kapitána Vykuka.