Čo nerobiť, keď sa stanete neviditeľnými - Welford, Ross (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2018)
Dvanásťročná Ethel sa len chcela zbaviť otravných vyrážok, a nie celá zmiznúť. Ale presne to sa stane. Byť neviditeľnou je najprv strašne desivé a potom úplne super. No keď účinky ani po niekoľkých dňoch nevyprchávajú, Ethel vyráža so svojím verným kamarátom Boydom v ústrety dobrodružstvu, aby sama objavila, kým vlastne je.