Jsem rozohněná / 3 - Mafi, Tahereh (CooBoo, 2014)
Juliette prežila, no nič už nie je ako predtým. Osud Bodu Omega je nejasný a každý, na kom Juliette záležalo, sa ocitol v nebezpečenstve. Vojna je na dosah ruky a Juliette vie, že jediná cesta, ako sa udržať nažive, je zvrhnúť nový systém. Jej smrtiaci dotyk prestáva byť prekliatím a stáva sa veľkou výhodou.