Od rozprávky k rozprávke : Peppa prvýkrát nespí doma - Astley, Neville; Baker, Mark, 1959- (Začíname čítať, 2018)
O tom, ako Peppa prvýkrát spala mimo domova, či naozaj potrebovala okuliare a ako sa jej braček vyliečil z nádchy.