Pravda o večnosti - Dessen, Sarah, 1970- (CooBoo, 2013)
Macy prežíva bolestnú stratu otca. Uzavrela sa do seba leto trávi nudnou prácou v knižnici a učením sa na skúšky. Nikam nechodí. Priateľ Macy na leto odchádza do tábora pre nadaných študentov. Macy stretne Wesa - chalana s minulosťou a umeleckým talentom - jej život už nie je ako predtým.