Star Wars : Jediská (džedajská) akadémia - Brown, Jeffrey, 1975- (Egmont Publishing, 2016)
Roan celý svoj život plánoval, že pôjde do školy pre pilotov ako všetci jeho kamaráti. Na jeho veľké sklamanie ho však neprijali! Namiesto toho sa objavil malý zelený škriatok menom Yoda a pozval ho na Jediskú akadémiu. Roan sa tak ocitne v jednej škole s ľuďmi, ktorí sa dokážu oháňať svetelným mečom a dvíhajú veci silou myšlienky.