Star Wars : Jediská (džedajská) akadémia. návrat Padawana - Brown, Jeffrey, 1975- (Egmont Publishing, 2016)
Roan si myslel, že druhý rok na Jediskej akadémii zvládne ľavou zadnou. A zo začiatku to tak naozaj bolo. Zostavil senzačného robota, zvládol exkurziu na ľadovú planétu a darilo sa mu vyhýbať Gammyho kuchárskym výtvorom. Ale potom sa všetko akosi zamotalo! Pilotný výcvik bol ťažší, než čakal, prestali sa s ním rozprávať jeho najlepší kamaráti a triedni grázli sa ho snažili obrátiť na temnú stranu čo bolo celkom zábavné.