Star Wars : sila sa prebúdza - Foster, Alan Dean, 1946- (Egmont ČR, s.r.o, 2016)
Hoci bol Darth Vader vykúpený a cisár porazený, zlo sa len tak ľahko nestratí. Prostá viera v dobro však stále dokáže motivovať obyčajných ľudí, aby sa postavili i tým najťažším výzvam.