Tri temné koruny - Blake, Kendare (CooBoo, 2018)
Na ostrove Fennbirn sa každú generáciu narodia tri výnimočné deti - trojčatá. Tri kráľovné, tri právoplatné dedičky temného trónu. Každej koluje v žilách iná mágia. Mirabella je nebojácna elementalistka. Katharine je travička. Arsinoe ovláda faunu a flóru. Ktorá zasadne na temný trón? V deň svojich šestnástych narodenín sa musia sestry podujať na sériu nebezpečných skúšok na život a na smrť. Korunu získa tá, ktorá ostane nažive. V hre je totiž viac než len starodávny trón.