Skutočný svet dinosaurov - Koronthály, Mária; Calvetti, Leonello; Massini, Luca (Matys, 2018)
Dozvieš sa ako vyzerali dinosaury, naučíš sa rozoznávať jednotlivé skupiny, spoznáš mierumilovné bylinožravce aj hrôzostrašné mäsožravce, ich mláďatá, zvyky aj príčiny vyhynutia.