Havraní cyklus. IV., Havraní kráľ - Stiefvater, Maggie, 1981- (Slovart, 2018)
Sú to už roky, čo Gansey márne hľadá strateného waleského kráľa. Postupne sa k nemu na jeho nebezpečnej misii pridali ďalší: Ronan, Adam, Noah a Blue. S Havraními chlapcami sa púšťa do záverečnej partie smrtiacej hry, v ktorej sny a nočné mory splývajú v jedno a najúprimnejšiu lásku od najťažšej straty nejde oddeliť. Ničomu mŕtvemu nemožno veriť. Nič živé nie je v bezpečí.