Extrémna premena - Powell, Chris; Powell, Heide (TIMY PARTNERS, spol. s r.o, 2017)
Chris a Heidi Powellovci, špecialisti z úspešnej šou, sa podelia s čitateľmi o svoj overený, celoživotný návod na zníženie telesnej hmotnosti a jej udržanie. S ich pomocou sa čitateľ oboznámi s rýchlymi a zábavnými cvikmi, poteší sa tuctami rýchlych a chutných receptov, ktoré mu pomôžu dosiahnuť vysnívanú postavu.