Včielka : guľôčkové bludisko - Rabčanová, Elena (Fortuna Libri, 2017)
Vyberte sa s včielkou na jej prvé veľké dobrodružstvo. Pomocou guľôčky jej pomôžte opeľovať kvety, prekonávať rôzne nástrahy a na konci dňa sa vrátiť naspäť do úľa.