Tafiti a lietajúce prasiatko - Boehme, Julia, 1966- (VnímavéDeti.sk, 2018)
Tafiti si počas cesty na koniec sveta našiel nerozlučného priateľa prasiatko Štetinku. A má veru šťastie, že ho má, lebo Štetinka ho chráni pred každým nebezpečenstvom. Jedného dňa sa však stane niečo neočakávané. Tafitiho unesie orol pán Gogo, ktorý sa chystá urobiť si z neho chutnú večeru.