Raťapíška : meninová oslava s ríbezľovou vôňou - Cvečková, Alexandra (Triglyf, s.r.o, 2018)
Myška pri príležitosti oslavy svojich menín pripraví kamarátom piknik na záhrade. Čo sa však stane, keď počas pečenia zistí, že jej chýba džem?