ZOOlogické báSNÍČKY : pre vnímavé deti a ich múdrych rodičov - Bolaček, Peter, 1975-; Motloch Audy, Andrea (Jahodová kolobežka, 2018)
Veľmi hravo a vtipne vo veršoch vykresľuje svet zvieratiek v ZOO a ich pohľad na človeka.