Knížka - Tullet, Hervé, 1958- (Portál, 2016)
Knižka je knižka, ktorá vám na každej stránke povie, čo s ňou máte urobiť. A ak ju vypočujete, pochopíte, že máte v ruke naozaj neobyčajnú knižku. Stačí jej zatriasť, niekde poklepať, inde fúknuť do farebných bodiek a začnú sa diať prekvapivé veci.