Oslík Ferdinand. 1, Ako sa stať koňom - Kolb, Suza (Vnímavé deti, 2018)
Oslík Ferdinand túži iba po jedinom: stať sa elegantným jazdeckým koňom. Od chvíle, ako sa zoznámi s dievčatkom Emkou, začne so svojím najlepším kamarátom capkom Henrym poctivo trénovať na veľké vystúpenie, kde sa predvedú aj pôvabné kone. Čoskoro však zistí, že zvládnuť všetko tak dobre, ako to vedia kone, nie je vôbec jednoduché.