Lucifer junior. 2. časť, Pekelne dobrý tím - Till, Jochen, 1966- (Pro Solution, 2018)
Príliš dobrý pre peklo... Lucifer junior sa po krátkych prázdninách doma v pekle vrátil do školy vo Sv. Fidibuse. Práve včas, lebo hore na zemi ho čaká nemálo problémov, s ktorými sa musí popasovať.