Navždy s tebou - Paige, Laurelin (Ikar, 2016)
Vzťah Alayny a Hudsona je pre oboch skúškou dôvery. Pochopia, že ak chcú ako dvojica prežiť, musia byť jeden k druhému otvorení. Pre milencov, ktorí majú za sebou veľké sklamania, to nie je jednoduché, no aj tak sú si oddaní čoraz viac. Alayna zistí, že Hudson ešte vždy tají niečo dôležité - niečo, čo ich nakoniec rozoštve.