Pojašené zvieratká - Lelarge, Febrice (Prvé čítanie, 2013)
Sliepka znášajúca kockové vajíčka, krava, ktorá sníva o tom, že bude dávať citronádu, lišiak, ktorý nie je vôbec prešibaný, pastiersky pes, ktorý už nemôže brechať, myška, čo sa nebojí mačiek, vlk, ktorý pestuje mrkvu.