Vianočné rozprávky, povesti a balady - Kuglerová, Zuzana (Georg, 2018)
Vianočné rozprávky plné kúziel a prekvapení. Dozviete sa, že spolu s tromi kráľmi putoval do Betlehema ešte jeden pútnik, ktorý cestou rozdal všetko, čo mal. A predsa sa narodené Dieťa najviac potešilo jeho príchodu.