Objavujeme svet!. Oblečenie - Choux, Nathalie, 1967- (Minipédia, 2017)
Čo si obliekame? Aké doplnky nás chránia pred slnkom? Čo si na seba vezmeme, keď vonku prší? A čo keď sa chystáme do postieľky? Nauč sa pomenovať nové druhy oblečenia.