Objavujeme svet!. Doma - Choux, Nathalie, 1967- (Minipédia, 2017)
Čo všetko máme doma? Na čo sa pozeráme v obývacej izbe? V čom si v kuchyni uvaríme? Kde máme poukladané odevy? Kam sa pôjdeme pred spaním vykúpať?