Objavujeme svet!. Ročné obdobia - Choux, Nathalie, 1967- (Minipédia, 2017)
Čo rastie na jar? Kam sa chodíme v lete kúpať? Čo to padá z mrakov na jeseň? A čo v zime? Na čom sa v zime budeme kĺzať zo zasneženého kopca?