Plán úteku - Hamilton, Steve (Ikar, 2018)
Masonovou úlohou je preniknúť do vládneho programu na ochranu svedkov a zlikvidovať každého, kto pred rokmi svedčil proti šéfovi podsvetia Dariusovi Colovi. Každý svedok predstavuje potenciálny lístok na slobodu alebo klinec do bosovej rakvy. Ak sa niektorý postaví pred súd, Cole navždy zostane za mrežami. Ak ich Mason umlčí, Cole vyjde z väzenia ako slobodný človek.