Zápisník jednej lásky - Sparks, Nicholas, 1965- (Ikar, 2018)
Dojímavo nežný príbeh o trvalej sile lásky. Noah rozpráva príbeh lásky svojej ťažko chorej manželke, ktorá stráca pamäť. Číta ho z denníka, ktorý si viedol v čase ich mladosti. Noah stretol Allie už ako 16 - ročný.