Vraždy slavných - Budinský, Libor, 1967- (Knižní klub, 2004)
Nečakaná smrť sa často hodnotí ako dobrá smrť. Netýka sa to vraždy, ktorá prichádza ako blesk z jasného neba a pretŕha život niekde v polovici. Uprostred práce, smelých vízií a snov.