Bukukururuna : aneb Profesorka čárů a kouzel v.s. z Muří nohy - Slabý, Zdeněk Karel, 1930- (Albatros Media, a.s, 2015)
Čo sa stane, keď jedno obyčajné mestské dievčatko nájde v lese zázračnú hubu? Prežije plno dobrodružstiev so zlou čarodejnicou Bukukururunou, duchom Vinopulom a inými. Ale má pred sebou dôležitú úlohu - zabrániť tomu, aby sa vzácne plavánium dostalo do nepovolaných rúk.