Nedokončené pohádky - Slabý, Zdeněk Karel, 1930- (Portál, 2013)
Súbor rozprávok s otvoreným koncom inšpiruje fantáziu detí, podnecuje ich predstavivosť a zároveň prebúdza schopnnosť ich slovného vyjadrenia.