Tri životy Maxi - Tetzner, Gerti, 1936- (E.J. Publishing, 2018)
Maxi je školáčka, takmer desaťročné dievča, ktoré zažije neuveriteľné dobrodružstvo, skutočne tak trošku sci-fi. Na chvíľu sa jej totiž podarí žiť život niekoho iného. Dostane možnosť vyskúšať si na vlastnej koži životy dvoch spolužiačok, ktoré obdivuje. Sú ich životy naozaj také úžasné, ako vyzerajú? Alebo je všetko trochu inak?