Terry Pratchett : Santa a jeho falošná brada - Pratchett, Terry, 1948-2015 (Slovart, 2018)
Želali ste si niekedy, aby boli Vianoce úplne iné? Stromček, kapor, koledy, darčeky a prskavky... Nie je to už tak trochu nuda? Čo by ste povedali na vybuchujúci vianočný koláč, krotkého snežného muža alebo nesmierne užitočnú jarabicu na hruške? Čo keby si Santa našiel prácu v zoo, spôsobil chaos v hračkárstve, či sa dokonca ocitol pred súdom?