Diamantový dvor. 2, Polnočný klenot - Mead, Richelle, 1976- (Slovart, 2018)
Vojna donútila Miru opustiť domovinu a nájsť si miesto v novej krajine, ktorá sa k nej však správa nevľúdne. Vrtkavý osud jej dopraje príležitosť uniknúť z nepriateľského sveta a pridať sa k Diamantovému dvoru, ktorý je školou a zároveň obchodnou spoločnosťou.