Nespútaný chaos. 1, Počúvaj nôž - Ness, Patrick , 1971- (Slovart, 2018)
Predstavte si, že žijete v Prentissove meste, kde každý dokáže počuť vaše myšlienky. Predstavte si, že ste ustavične ponorení do otravného myšlienkového mraku Šumu, ktorý spája mysle všetkých obyvateľov mesta a nikdy vás nenechá na pokoji. Pre Todda je to realita, no práve keď už odpočítava dni do trinástych narodenín, objaví niečo nemožné miesto, kde žiaden Šum nie je.