Simon Lewis : príbehy z tieňoloveckej akadémie - Clare, Cassandra, 1973-; Brennan, Sarah Rees; Johnson, Maureen; Wasserman, Robin (Slovart, 2018)
Simon Lewis bol kedysi obyčajný smrteľník, potom sa z neho stal upír. Teraz sa pripravuje na vstup do najnovšej etapy svojho života stáva sa z neho Tieňolovec.