Detektívna kancelária č. 2. I. diel, Operácia Búrkové mračno - Horst, Jorn Lier, 1970- (Premedia, 2017)
V mestečku Riečany sa deje čosi zvláštne. Pekárovi zmizli kvasnice, stratili sa sudy z prístavu a v parku niekto ošklbal borievky. Zoznam ukradnutých vecí je čoraz dlhší a nikomu nedochádza, že spolu súvisia. Prípadu sa však ujíma Detektívna kancelária č. 2.