Detektívna kancelária č. 2.. 2. diel, Operácia Muž v čiernom - Horst, Jorn Lier, 1970- (Premedia, 2017)
Oliverov pád z bicykla nie je vlastne sám osebe prípadom, ktorý by bolo treba riešiť. Ide ale o to, že za zničený bicykel by mal zaplatiť ten, kto vyhĺbil jamu, v ktorej uviazol. Kto ju však vykopal? A všetky tie ostatné, čo sú navôkol?