Detektívna kancelária č. 2. 3. diel, Operácia Západ slnka - Horst, Jorn Lier, 1970- (Premedia, 2018)
Tiril s Oliverom sú svedkami toho, ako bezohľadný vodič takmer zrazí starú pani Norlandovú. Rozhodnú sa, že zistia, kto bol za volantom červeného auta. Ich vyšetrovanie sa však vyvíja inak, ako predpokladali a náhle riešia dva prípady naraz.