Detektívna kancelária č. 2 3. diel, Operácia Západ slnka - Horst, Jorn Lier, 1970-; Sandnes, Hans Jørgen, 1985-; Demjánová, Zuzana (Bratislava : Premedia, 2018)
Tiril s Oliverom sú svedkami toho, ako bezohľadný vodič takmer zrazí starú pani Norlandovú. Rozhodnú sa, že zistia, kto bol za volantom červeného auta. Ich vyšetrovanie sa však vyvíja inak, ako predpokladali a náhle riešia dva prípady naraz.
Pre deti od 6 do 9 rokov
Keywords: nórska literatúra; Detektívna kancelária č. 2; detektívne príbehy; mladší školský vek