Detektívna kancelária č. 2.. 4. diel, Operácia Narcis - Horst, Jorn Lier, 1970- (Premedia, 2018)
Bohatému podnikateľovi ukradli „Narcis“, veľmi cenný obraz. Polícia síce zatkla zlodeja, ale ten sa odmieta priznať. Navyše obraz stále nenašli. Tiril s Oliverom však objavia niečo nanajvýš zaujímavé pri dome podozrivého.