Zámok v oblakoch - Gier, Kerstin, 1966- (CooBoo, 2018)
Vysoko vo švajčiarskych Alpách je hotel, ktorý už len spomína na zašlú slávu. Na prelome rokov sa tu však, pripravuje veľkolepá silvestrovská zábava, na ktorú sú pozvaní známi ľudia z celého sveta. Sedemnásťročná Fanny má plné ruky práce podobne ako všetci zamestnanci hotela, aby pre hostí pripravili dokonalý pobyt a zábavu. No nie všetci hostia sú tým, za koho sa vydávajú.