Zvieratká na statku - Iossa, Federica; Součková, Ladislava (Ottovo nakladatelství, 2018)
Vitaj na statku U Zeleného hrášku. Dieťa sa oboznámi so životom na statku. Stranu za stranou si bude toto dômyselné leporelo rozkladať, až sa nakoniec ocitne uprostred krásnej detailnej scenérie vidieckeho hospodárstva a bude mať pred očami úplne všetko, čo cestou postupne objavovalo.