Pravda o Ježišovi Kristovi : vyšetrovanie so skutočným detektívom - Wallace, J. Warner; Wallace, Susie (Don Bosco, 2018)
Ak niekto povie, že niečo je pravda, ešte to neznamená, že to pravda naozaj je. Ako teda viete, čomu veriť? Detektív J. Warner Wallace dôverne pozná vzrušenie spojené s vyšetrovaním významného kriminálneho prípadu. V tejto príručke sa s vami podelí o techniky, ktoré využívajú skutoční detektívi, a prostredníctvom nich vám pomôže odhaliť pravdu o kresťanskej viere.