Rok v čarovnej krajine - Szymanowicz, Maciej (Stonožka, 2019)
Vyberte sa s nami na fantastickú cestu plnú prekvapení a nezvyčajných stretnutí s rozprávkovými hrdinami: pážaťom Kratochvíľom, vílou Kvetomilou, Chobotníkom a drakom Ohnivákom.