Slovenské riekanky, rečňovanky, veršovanky a vyčitovanky - Slobodová, Elena (Fortuna Libri, 2018)
Jedného pekného dňa sa trojročnému Fejkovi rozviazal jazýček. Celkom tak ako všetkým detičkám v jeho veku. Nielenže mu slová plynule plynuli z úst, ale pošťastilo sa mu vysloviť aj tú najťažšiu a potvorsky tvrdohlavú hlásku rrr a s tou si veru jeho jazyk dlho nevedel rady.