Barbie vo filme : Barbie a škola pre princezné : Barbie Tajomstvo víl : Barbie a Kúzelný módny salón (Egmont ČR, 2012)
Barbie je nielen slávna modelka, ale aj filmová herečka. Príbehy troch filmov, ktoré nakrútila: Tajomstvo víl, Škola pre princezné a Kúzelný módny salón.