Hriešny Hollywood - Torre, Alessandra (Ikar, 2017)
Cole Masten je hollywoodska hviezda a sexidol všetkých žien okrem jeho vlastnej. Summer Jenkinsová je obyčajné dievča z malého mestečka Quincy, z ktorého by najradšej okamžite utiekla. Ich životy by sa azda nikdy neskrížili, keby si Cole náhodou neprečítal knihu o tomto mestečku a nedozvedel sa, že sa tu niekoľkým obyvateľom podarilo rozprávkovo zbohatnúť na Coca-Cole. Rozhodne sa o týchto ľuďoch nakrútiť film.