Príbehy na dobrú noc. 4 - Krupová, Eva, 1941- (Tomáš a jeho kamaráti, 2013)
V ďalších príbehoch sa dozviete aké problémy mal Tomáš a Butch, prečo sa Flyn necítil vo svojej koži a tiež, aký rozruch medzi rušňami vyvolala prípravej novej knihy o sodorskej železnici.