Minecraft. Havária - Baptiste, Tracey (Fragment, 2018)
Bianca nebola nikdy dobrá v dodržiavaní plánu. Je skôr typom človeka, ktorý koná tu a teraz a s následkami sa vysporadúva neskôr. Ale následky sa nedajú odkladať navždy, čo sa Bianca dozvie, keď sa ona a jej najlepší priateľ Lonnie ocitnú v príšernej havárii.